Kl

Kraft Las en Montage

Chauffeurs in Maastricht (LI)

Kl

Kraft Las en Montage

Chauffeurs in Maastricht (LI)

Is dit uw chauffeur?

Kraft Las en Montage in Maastricht

Kraft Las en Montage is één van de 55 gespecialiseerde chauffeurs in Maastricht in de provincie Limburg. Sinds 1988 is Kraft Las en Montage bezig als chauffeur en is zodoende 36 jaar bedrijvig binnen deze sector. Deze chauffeur kan je dan ook goed van dienst zijn bij bijvoorbeeld Verhuizen van inboedel en spullen van A naar B.

Het vestigingsadres van Kraft Las en Montage is Foliodonk 100 met de postcode 6218GR te Maastricht. Het aantal personen werkzaam bij deze chauffeur is 1 en heeft als rechtsvorm eenmanszaak. Op deze pagina vind je contact- en adres gegevens van Kraft Las en Montage, zo kan je moeiteloos in contact komen met deze chauffeur. Neem telefonisch contact op via het nummer 0433432171.

De Kamer van Koophandel maakt vermelding van Kraft Las en Montage onder het KvK nummer 14626277 op deze pagina:Registratie van Kraft Las en Montage bij de Kamer van Koophandel. Het vestigingsnummer van deze chauffeur is 7985339.

Gebruik maken van de diensten van Kraft Las en Montage?, zij kunnen bijvoorbeeld helpen bij Vervoer van personen van A naar B, Vervoer van pakketten van A naar B, Snelle bezorging van documenten en pakketten of Verhuizen van inboedel en spullen van A naar B. Of het nu gaat om Personenvervoer, Pakketvervoer, Koeriersdiensten, Verhuizingen of een andere waar zij je mee kunnen helpen, neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

Bedrijfsgegevens

BedrijfsnaamKraft Las en Montage
KVK nummer14626277
Oprichtingsdatum1988
Werknemers1

Contactgegevens

Telefoonnummer0433432171

Adresgegevens

StraatFoliodonk 100
Postcode6218GR
PlaatsMaastricht
ProvincieLimburg

Andere chauffeurs in de buurt