Jf

Jeu Frijns Trucking Services

Chauffeurs in Urmond (LI)

Jf

Jeu Frijns Trucking Services

Chauffeurs in Urmond (LI)

Is dit uw chauffeur?

Jeu Frijns Trucking Services in Urmond

Jeu Frijns Trucking Services is één van de 3 deskundige chauffeurs in Urmond in de provincie Limburg. Sinds 2001 is Jeu Frijns Trucking Services bezig als chauffeur en is zodoende 23 jaar bezig binnen dit segment. Deze chauffeur kan je dan ook goed van dienst zijn bij bijvoorbeeld Vervoer van zakenmensen en VIP's.

Het vestigingsadres van Jeu Frijns Trucking Services is Gulickerstraat 18 met de postcode 6129EH te Urmond. Het aantal personen werkzaam bij deze chauffeur is 1 en heeft als rechtsvorm eenmanszaak. Op deze pagina vind je contact- en adres gegevens van Jeu Frijns Trucking Services, zo kan je snel in contact komen met deze chauffeur. Neem telefonisch contact op via het nummer 0464855622.

De Kamer van Koophandel maakt vermelding van Jeu Frijns Trucking Services onder het KvK nummer 14068165 op deze pagina:Registratie van Jeu Frijns Trucking Services bij de Kamer van Koophandel. Het vestigingsnummer van deze chauffeur is 8028575.

Gebruik maken van de diensten van Jeu Frijns Trucking Services?, zij kunnen bijvoorbeeld helpen bij Vervoer van personen van A naar B, Vervoer van pakketten van A naar B, Snelle bezorging van documenten en pakketten of Verhuizen van inboedel en spullen van A naar B. Of het nu gaat om Personenvervoer, Pakketvervoer, Koeriersdiensten, Verhuizingen of een andere waar zij je mee kunnen helpen, neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

Bedrijfsgegevens

BedrijfsnaamJeu Frijns Trucking Services
KVK nummer14068165
Oprichtingsdatum2001
Werknemers1

Contactgegevens

Telefoonnummer0464855622

Adresgegevens

StraatGulickerstraat 18
Postcode6129EH
PlaatsUrmond
ProvincieLimburg

Andere chauffeurs in de buurt